Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μετράει στη βία...

6 σχόλια:

  1. Είναι ντροπή για όλους μας και για την κοινωνία της Θεσσαλονίκης να το αφήσουμε αυτό το πράγμα να υπάρχει έτσι και να μην απαντήσουμε ο καθένας όπως μπορεί!!

    http://www.facebook.com/pages/Kleiste-tous-aletes-tou-metrosport-athletike-ephemerida-/155871877758242?ref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι συμφωνούμε ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο αποτελεί ντροπή και για τη Θεσσαλονίκη και για τη δημοσιογραφία, γιατί αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι δημοσιογραφία.

    Το να υπάρχουν όμως κραυγές του στιλ "κλείστε τους" είναι ακραίο, για έναν πολύ βασικό λόγο: Εκεί εργάζονται δεκάδες άνθρωποι, βιοπαλαιστές, που δεν ευθύνονται για το σημερινό αίσχος και που το μόνο που θέλουν, είναι να βγάλουν τα προς το ζην ή να θρέψουν την οικογένειά τους. Και πίστεψέ με, ακόμη και αυτοί ντρέπονται ή αισθάνονται άσχημα μετά το σημερινό...

    ΥΓ: Είχαμε να λέμε για την καφρίλα κάποιων οπαδικών εντύπων του Λεκανοπεδίου, αλλά δυστυχώς σήμερα τους... κλέψαμε την πρωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. jo δίκιο έχεις, αλλά το δίχως άλλο η όλη ύπαρξη του συγκεκριμένου είδους "δημοσιογραφίας" είναι λάθος από τη ρίζα της, γιατί βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο φανατισμό και προάγει τη βία με πολλούς έμμεσους τρόπους.

    Πώς θα υπερασπιστούμε την εργασία των υπαλλήλων σε αυτές τις εφημερίδες; Δεν ξέρω.. μερικές φορές οι συμβιβασμοί παρά είναι μεγάλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχεις άδικο... Μπρος γκρεμός και πίσω... ρέμος, που λένε και οι Ηρακληδείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όντως το "κλείστε τους.." είναι κραυγή, αλλά είναι κραυγή οργής, απέναντι στην πιο χυδαία μορφή εκμετάλλευσης και ψυχολογικού πειθαναγκασμού της νεολαίας.

    Για μένα η "πολιτική" αυτού του "υπευθύνου" δημοσιογράφου (και φυσικά καμία σχέση δεν έχουν πολλοί από τους δημοσιογράφους) είναι ισοδύναμη με έναν μεγαλέμπορο ηρωίνης

    κι επίσης το "κλείστε τους.." είναι ένα σχήμα λόγου ούτως ή άλλως...

    Περιμένουμε την εισαγγελική παρέμβαση για το σημερινό επεισόδιο. Οι οπαδοί διώκονται και στιγματίζονται για το άναμμα πυρσών.. και οι πρεζέμποροι της βίας είναι σημαίνοντα πρόσωπα

    Μπράβο στη "δικαιοσύνη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεξάρτητα από την εισαγγελική παρέμβαση, άκουσα ότι έχει ήδη γίνει καταγγελία στην ΕΣΗΕΜ-Θ (Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή