Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η σέξι δασκάλα που έχει αναστατώσει την Ιταλία (video)



Αντιγράφω από το sport-fm.gr:

Εξαγριωμένες μητέρες, των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε ένα από τα διασημότερα γυμνάσια της Ιταλίας, ζητούν να απολυθεί η δασκάλα του σχολείου, καθώς τη θεωρούν... too much σέξι. 

Η είδηση θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και μάλιστα μελοδραματικής. Αν, ωστόσο, στο όλο στόρι υπήρχε και ένας αλανάκος μαθητής, απ’ αυτούς που επιδιώκουν και μαθήματα -όχι ιδιαίτερα, αλλά- στα... «ιδιαίτερα» μέρη του σχολείου, τότε τουλάχιστον τρία όσκαρ θα τα είχε στο τσεπάκι! 

Επειδή όμως δεν πρόκειται για χολιγουντιανό σκηνικό, αλλά για την πραγματικότητα, σε αυτήν, τις τελευταίες ημέρες στη γειτονική χώρα μύρισε... Μεσαίωνας. 

Η Ιλεάνα Τατσονέλι είναι μία πολύ σέξι κοπέλα 28 ετών, με τρία πτυχία. Τα τελευταία τρία χρόνια διδάσκει σε ένα διεθνούς φήμης Γυμνάσιο στην Ιταλία, στο οποίο ασκούνται πιέσεις, κυρίως από μητέρες μαθητών, για να απολυθεί. 

Εν ολίγοις, ενοχλεί επειδή δεν κρατάει βέργα, δεν φοράει ποδιά και το σημαντικότερο δεν φοράει γυαλιά μυωπίας που στηρίζονται στην άκρη της μύτης και μόνο ένας Θεός ξέρει πώς στον... κόρακα ισορροπούν εκεί! 

Στο παρελθόν ήταν μοντέλο, είχε κατακτήσει έναν διαγωνισμό ομορφιάς και είχε συμμετάσχει σε μία κωμική σειρά στην τηλεόραση, στην οποία εμφανιζόταν με τα... απολύτως απαραίτητα. 

Όλα αυτά βεβαίως της γύρισαν... μπούμερανγκ! Φωτογραφίες της με εσώρουχα, όπως και λεπτομέρειες για το θέμα της, δημοσιεύτηκαν σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι. 

«Σιγά μην έχει τρία πτυχία αυτή! Δεν περίμενα ό,τι θα συνέβαινε αυτό, σε ένα σχολείο με τη φήμη που έχει το Σαν Κάρλο», δήλωσε μία από τις μητέρες που πήρε το παιδί της από το διάσημο σχολείο και το πήγε αλλού. 

Από την πλευρά του το σχολείο, μέσω δηλώσεων του επικεφαλής του, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στη δασκάλα η οποία τόνισε: «Εδώ και τρία χρόνια δεν μου είχε παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Είμαι χαρούμενη, που παρά τη δημοσιοποίηση και την έκταση που πήρε το γεγονός, έχω την στήριξη τόσο του σχολείου όσο και των γωνιών των μαθητών μου». 



ΥΓ: Εμείς, πάντως, ως xallara.blogspot.com τη στηρίζουμε την κοπελίτσα, καθώς είμαστε αντίθετοι με κάθε μορφή πουριτανισμού και υποκρισίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου