Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αϊκούτ... φιλάκια!


Μακάρι να βλέπαμε και στην Ελλάδα τόσο ευφυή πρωτοσέλιδα! Αντιγράφω από το olaPAOK.gr:

"Έναν εξαιρετικά ευφυή τρόπο βρήκε η εφημερίδα "Fanatik", για να προαναγγείλει την αποχώρηση του Αϊκούτ Κοτσαμάν από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική εφημερίδα φιλοξενεί μία φωτογραφία του με τρία... φιλάκια στο πρόσωπό του, όσα και τα "χτυπήματα" που έχει δεχτεί τη φετινή σεζόν.

Ένα από τα τρία φιλάκια, βεβαίως, γράφει "ΠΑΟΚ". Ήταν το δεύτερο χτύπημα για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και πιθανότατα το μεγαλύτερο, αφού άφησε τη "Φενέρ" οριστικά εκτός Ευρώπης. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από τη Γιούνγκ Μπόις στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την Πέμπτη (13/1) ήρθε και το τρίτο... φιλάκι, το τρίτο "χτύπημα", από τη Μαλάτιασπορ στο Κύπελλο Τουρκίας. Η εν λόγω ομάδα, που αγωνίζεται στη Γ' Τουρκίας, νίκησε 2-1 τη Φενέρμπαχτσε και "σκότωσε" και τις τελευταίες ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντάς την στην τελευταία θέση του Δ' ομίλου, χωρίς βαθμό σε τρεις αγώνες!

Την Παρασκευή (14/1), ο Κοτσαμάν αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε. Τα τρία "φιλάκια", βλέπετε, τον ζάλισαν και τον έριξαν νοκ-άουτ...".

Το xallara.blogspot.com συμπάσχει με τον Τούρκο προπονητή και του αφιερώνει ένα τραγουδάκι, για να πάρει τα πάνω του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου