Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Νυχτερινό πάρτυ δρόμου στη Θεσσαλονίκη!


Καθημερινά τρέχουμε για να καλύψουμε υποχρεώσεις και να σηκώσουμε τα βάρη που οι κυβερνήσεις και η τρόικα φορτώνουν στις πλάτες μας. Ας τρέξουμε μια φορά και για τον εαυτό μας.  Για την πάρτη μας. Ή, εάν θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ας τρέξουμε για την ελευθερία όλων από τα δεσμά της ανθρώπινης δουλείας (δες Α21).
Περνάω στο... παρασύνθημα, παρουσιάζοντας το τελευταίο δελτίο Τύπου του 1ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης:


"Ένα νυχτερινό πάρτι στους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με δρομείς να πρωταγωνιστούν και τον κόσμο να τους ενθαρρύνει και να τους παροτρύνει, σε μια διαδρομή που ποτέ δεν ήταν ανοιχτή και προσβάσιμη στους πολίτες της πόλης.

Ένας αγώνας για όλους. Όπως είναι και το σλόγκαν της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας WIND, χορηγού των 5 χιλιομέτρων. Ένας αγώνας για μικρούς άνω των 12 ετών και για μεγάλους μέχρι 90 ετών. Όλοι έχουν θέση και μπορούν να συμμετάσχουν στους δύο αγώνες, που θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου.

Τα 21.1 χιλιόμετρα θα ξεκινήσουν στις 17:40 από τη Λεωφόρο Νίκης. Αφού διασχίσουν κεντρικές αρτηρίες της πόλης, όπως η Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου, η Παρασκευοπούλου, η Βασ. Όλγας, η Τσιμισκή και η Πολυτεχνείου ως το Δικαστικό Μέγαρο, οι δρομείς διασχίζοντας τη Λεωφόρο Νίκης, θα τερματίσουν στο Λευκό Πύργο. Εκεί θα τερματίσουν και οι συμμετέχοντες στα 5 χιλιόμετρα, που θα ξεκινήσουν στις 18:00, από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Μια γιορτή του αθλητισμού και της υγείας. Ένας αγώνας που έρχεται να προστεθεί στην πολύ πετυχημένη διοργάνωση του Απριλίου, του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που στις 21 Απριλίου 2013 θα διεξαχθεί για 8η χρονιά από τον Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ. Οι μέρες πλησιάζουν και οι συμμετοχές αυξάνονται συνέχεια. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, που τόσοι δρομείς θα βρεθούν να τρέχουν φθινόπωρο στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση www.thesshalfmarathon.org, στο email info@thesshalfmarathon.org, καθώς και στα τηλέφωνα 2310 200360 και 2310 725775".


1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσ/νίκης... από Thess_half_marathon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου