Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Αναδάσωση στο Σέιχ ΣουΤην ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 11:00, σε επιλεγμένη πλαγιά του δάσους όπου βρίσκεται το παρατηρητήριο «Κράνος», πίσω και ανατολικά από το Φιλίππειον, πραγματοποιηθεί η εξόρμηση αναδάσωσης του Σειχ-Σου που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος κάλεσε όλους τους εθελοντές να πάρουν μέρος στην προσπάθεια αυτή του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αναδάσωση του Σειχ Σου, ως μια συμβολική και ουσιαστική πράξη προστασίας και ανάδειξης του πρασίνου και της φυσικής ομορφιάς.

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου θα δρομολογήσει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν μπροστά από τα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα στις 10:00, για την μεταφορά των δημοτών και θα τους επιστρέψουν στο ίδιο σημείο, μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Η προεργασία της δενδροφύτευσης (όπως άνοιγμα λάκκων, προμήθεια δενδρυλλίων, κ.ά.) ολοκληρώθηκε με ευθύνη των υπηρεσιών πρασίνου. Θα φυτευτούν 7.000 δενδρύλλια.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα αναβληθεί για την επόμενη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.Πηγή: salonica-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου