Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

"Εγώ είμαι το θείο βρέφος", στο θέατρο ΑλίκηΜόνο για έξι παραστάσεις, στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (Αγίου Δημητρίου 115), η κωμωδία του Γιάννη Καλαβριανού "Εγώ είμαι το θείο βρέφος".

 
Αντιγράφουμε από το σχετικό γκρουπ στο facebook:

Βηθλεέμ.Ετος Μηδέν.Σε μια σπηλιά γεννιέται το Θείο Βρέφος!
Σε μια παραδιπλανή σπηλιά γεννιέται ο μικρός Αντώνης.Κι από κει ξεκινούν τα μπερδέματα!... Ο Αντωνάκης πιστεύει πως είναι το Θείο Βρέφος και μάταια οι μάγοι με τα δώρα,οι γονείς του, η ξαδέλφη του η Σαλώμη,μα πάνω απ'όλα ο φύλακας Αγγελός του,προσπαθούν να του αλλάξουν
μυαλά.Να του αποδείξουν πως ΕΝΑ είναι το Θείο Βρέφος κι όχι εκείνος!!!
Ο Αντώνης όμως δεν το βάζει κάτω!Μεγαλώνοντας αντιγράφει τη δράση του Χριστού,προσπαθεί να διδάξει,να βρει μαθητές να κάνει θαύματα,μπλέκοντας ολοένα και σε περισσότερες περιπέτειες!...

Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια,μέσα απ'την εκπληκτική γραφή του Γιάννη Καλαβριανού, μια σύγχρονη και φρέσκια κωμωδία,ένας πολυμελής θίασος ταλαντούχων ηθοποιών της πόλης μας,σας περιμένουν! Σε μια εποχή που το γέλιο και η ζωντανή γλώσσα συγκαταλέγονται πια σε είδη υπό εξαφάνιση.

Κείμενο: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνοθεσία: Νόπη Ράντη
Σκηνικά-κοστούμια: Κωνσταντία Δίγκα
Χορογραφίες : Θάνος Πισανίδης
Σχεδιασμός αφίσας : Γιάννης Λαζαρίδης

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί:
Δημήτρης Βαλσαμίδης, Αλέξανδρος Ευκαρπίδης, Εφραιμίδου Αγγελική, Ιωαννίδης Παναγιώτης, Πισανίδης Θάνος, Πουρσανίδου Ευτυχία, Τσακούρη Ελευθερία.

Παραστάσεις : Παρ 22/01 Σαβ 23/01 Κυρ 24/01 στις 21:30
Παρ 29/01 Σαβ 30/01 Κυρ 31/01 στις 21:30

Τιμές Εισιτηρίων :
Γενική Είσοδος ( τη μέρα της παράστασης) € 15 / Προπώληση € 10 / Φοιτητικό € 10 /

Πληροφορίες / Κρατήσεις : 2310 205452

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου