Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος... στο facebook


"ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ" είναι ο τίτλος ενός γκρουπ στο facebook, όπου, ως γνωστόν, η βλακεία περισσεύει και η ηλιθιότητα ανθεί. Μπαίνεις από περιέργεια, για να δεις πού θέλει να καταλήξει ο ποιητής και διαβάζεις την περιγραφή του γκρουπ:
"Για κάθε "φίλο" που κάνετε invite κερδίζετε 0,10 ευρώ!! Αν για παράδειγμα έχετε 5.000 φίλους που είναι το μέγιστο και τους καλέσετε στο group κερδίζετε 5.000χ0.10 ευρώ = 500 ευρώ. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα έρθει σε επαφή μαζί σας ο πρώτος διαθέσημος εκπρόσωπος μας. Τα μέλη αυτού του group αποδέχονται αυτόματα την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων!" 
Γελάς... Μετά κοιτάς τον αριθμό μελών του γκρουπ (5.639 την ώρα που το τσέκαρα)... Και κατόπιν αναρωτιέσαι, αν γελάς με τις μπούρδες που μόλις διάβασες ή με τον αριθμό των ατόμων, που... έφαγαν τον παπά ή σκέφτηκαν "ποτέ δεν ξέρεις" και μπήκαν στο γκρουπ...
Παιδιά, δε θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά ΔΕΝ κερδίζετε χρήματα προσκαλώντας μέλη στο γκρουπ, όπως ΔΕ βλέπετε δωρεάν NOVA επειδή προσκαλείτε 20 φίλους σας σε άλλο γκρουπ, όπως ΔΕΝ πηγαίνουν χρήματα σε σεισμοπαθείς/αρρώστους/παιδάκια στην Αφρική κ.ο.κ. με ένα κλικ, με δύο κλικ, όταν προσκαλείτε άλλα άτομα σε γκρουπ ή προωθείτε διάφορα spam mails!!! Είναι Α-ΠΑ-ΤΗ, όπως επίσης είναι άκρως εκνευριστικό! Μην υποβαθμίζετε τη νοημοσύνη σας και μην επιτρέπετε στους άλλους να την υποτιμούν...
ΥΓ: Επίτηδες δε διόρθωσα το ορθογραφικό λάθος στο κείμενο του γκρουπ. Ένα γνήσιο κείμενο στο facebook δεν μπορεί ποτέ, μα ποτέ, να τηρεί τους ορθογραφικούς κανόνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου