Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο CR9… σκίζει εκτός γηπέδου




Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, εκτός γηπέδου, όμως, τα πηγαίνει περίφημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, περί ου ο λόγος, παραμένει ο πιο εμπορικός ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Σύμφωνα με την «Α Bola», μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αποσβέσει το μεγαλύτερο μέρος των 94 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε δαπανήσει το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Μέχρι στιγμής, έχουν πωληθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φανέλες του, μόνο στη Μαδρίτη! Τα έσοδα, λοιπόν, ξεπερνούν τα εκατό εκατομμύρια ευρώ. Η «βασίλισσα», βεβαίως, δεν καρπώνεται όλο το ποσό, αφού θα πρέπει να αφαιρεθεί το κόστος των προϊόντων, καθώς και το ποσοστό των κερδών που πηγαίνουν στην Adidas και στον ίδιο τον παίκτη.

Ακόμη και έτσι, όμως, η είδηση προκαλεί αίσθηση, αν αναλογιστεί κανείς, ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί καν η πρώτη σεζόν του Πορτογάλου στη Μαδρίτη. Ο «CR9», λοιπόν, έχει καταφέρει να σπάσει κάθε ρεκόρ, ξεπερνώντας ακόμη και τον άκρως «εμπορικό» Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο… θεός του σεξ
Το αστέρι των «μερένγκες», πάντως, έχει εξαιρετικές επιδόσεις και στο... κρεβάτι. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει 21χρονη φοιτήτρια από τη Μάλαγα, που είχε κοιμηθεί μαζί του. Σε συνέντευξή της σε πορτογαλική εφημερίδα, η Ισπανίδα σπουδάστρια χαρακτηρίζει τον Ρονάλντο «θεό του σεξ» και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων: «Το κάναμε τρεις φορές… Έχει καουμπόικες μπότες γεμάτες με προφυλακτικά, αν και την τρίτη φορά δε χρησιμοποιεί… Του βάζω 9,5, αν όχι 10 ως εραστή…».

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες με τις ερωτικές του περιπέτειες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, τη σύντομη σχέση του με την Πάρις Χίλτον και τα… βουντού που του φέρεται να του είχε κάνει η διάσημη κληρονόμος;

Πηγή: Αθλητικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου