Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Unsafe sex



Ο υπερβολικός ενθουσιασμός κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης (και η επιλογή ακροβατικών στάσεων) συχνά οδηγεί σε απρόοπτα αποτελέσματα. Αυτό αποδεικνύει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με την οποία ένας στους τρεις ενήλικους Βρετανούς έχει υποστεί κάποιου είδους τραυματισμό. Συχνά στο τέλος της ερωτικής πράξης οι παρτενέρ μετράνε τα σημάδια από πτώσεις, ενώ ταλαιπωρούνται από τραβήγματα, διαστρέμματα, εξαρθρώσεις, κατάγματα, εγκαύματα και σκισίματα.

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, ένας στους τρεις ενήλικους Βρετανούς (δηλαδή πάνω από 18 εκ. άτομα) έχει υποστεί στη διάρκεια της συνουσίας κάποιου είδους τραυματισμό. Το 2% του δείγματος υπέστη κάταγμα, ενώ 5% από τους ερωτηθέντες χρειάστηκε να απουσιάσει τουλάχιστον μια μέρα από την εργασία του μετά το περιστατικό.

Ένας στους δέκα δηλώνει πως είτε αυτός είτε ο σύντροφός του έχει πέσει από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σεξ και ένας στους 50 πως έχει πέσει από το πλυντήριο! Τέσσερις στους δέκα παραδέχονται πως όντας τυφλωμένοι από το ερωτικό πάθος έχουν κάνει υλικές ζημιές μέσα στο σπίτι (με το κόστος να υπολογίζεται κατά μέσο όρο στα 180 Ευρώ).

Ποια όμως είναι τα πιο επικίνδυνα σημεία όπου καταγράφονται οι περισσότεροι τραυματισμοί; Πρώτος έρχεται ο… καναπές (κυρίως λόγω των διαφόρων αντικειμένων που βρίσκονται διάσπαρτα δίπλα και μπροστά του) και ακολουθούν οι σκάλες, το αυτοκίνητο και το ντους. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι τα αντικείμενα που γίνονται συνηθέστερα θρύψαλα, είναι το κρεβάτι, τα ποτήρια, οι κορνίζες και οι καρέκλες.

Πηγή: e-radio.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου