Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Μία... διαφορετική ξύστρα


Δεν ξέρω τι με προβληματίζει περισσότερο... Η ύπαρξη ενός τέτοιου γκάτζετ ή το κείμενο με το οποίο το προωθεί γνωστή ιστοσελίδα:

"Όσοι είχαν την τύχη να έχουν σκύλο και ως επόμενο να έχουν επισκεφτεί τον κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις του, σίγουρα θα έχουν παρακολουθήσει την διαδικασία της θερμομέτρησης του ζωντανού.

Φυσικά το θερμόμετρο δεν τοποθετείται στην μασχάλη του και ούτε στο στόμα του...αλλά το ζωντανό θερμομετρείται δια της οπίσθιας οδού, και αυτός είναι ο πιο κομψός τρόπος περιγραφής της διαδικασίας.

Οι εμπνευστές αυτού του gadget αποφάσισαν να αναπαράγουν αυτή τη διαδικασία αντικαθιστώντας τον πραγματικό σκύλο με μια πλαστική μικρογραφία του, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκεται μία ξύστρα. Η υποδοχή του μολυβιού, το οποίο αντικαθιστά το θερμόμετρο ή και όχι αν είσαστε αρκετά άτακτοι, βρίσκεται στο οπίσθιο μέρος δηλαδή τον πισινό, κάτω από την ουρά.

Όμως δεν σταμάτησαν έκει, γιατί αυτό δε θα ήταν αρκετό, αλλά ηχογράφησαν ένα σκύλο να ‘σκούζει’ και προσέθεσαν τον ήχο, ο οποίος αναπαράγεται κάθε φορά που ξύνετε το μολύβι σας. Τα ξύσματα απορρίπτονται σε ένα ειδικό δοχείο που αποτελεί και τη βάση του σκύλου".


2 σχόλια: