Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Είναι τρελοί αυτοί οι Αθηναίοι (δημοτικοί σύμβουλοι)!

Αντιγράφω από το in.gr:

"Μουσική μέχρι τη 1.00 το πρωί κάθε Παρασκευή και Σάββατο και μέχρι τις 11.00 το βράδυ τις υπόλοιπες μέρες θα μπορούν να παίζουν στο εξής μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες και άλλα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης να περικόψει κατά δύο ώρες τη σχετική άδεια.
Συγκεκριμένα, τη χειμερινή περίοδο η μουσική θα μπορεί να ακούγεται: από Κυριακή μέχρι Πέμπτη έως τις 11.00 το βράδυ, την Παρασκευή, το Σάββατο και τις αργίες μέχρι τη 1.00 τη νύχτα. Το καλοκαίρι το ωράριο παρατείνεται κατά μια ώρα σε σχέση με το χειμώνα.
Η άδεια μουσικής θα ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 και θα δίνεται μόνο σε όσα καταστήματα διαθέτουν κλειστούς και όχι ανοικτούς χώρους. Από την απόφαση εξαιρούνται τα κέντρα διασκέδασης με χωρητικότητα άνω των 200 ατόμων.
Στους καταστηματάρχες που δεν υπακούουν στους κανόνες λειτουργίας θα επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις που φθάνουν μέχρι την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας όταν το κατάστημα έχει σφραγιστεί για λόγους ηχορύπανσης και παραβιάζει τις σφραγίδες.
Όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM 99,5 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Παπαδάκης η απόφαση ελήφθη έπειτα από πολλές καταγγελίες κατοίκων για ηχορύπανση με εντάσεις που φθάνουν και τα 150 ντεσιμπέλ".

ΣΧΟΛΙΟ: Αληθεύει ότι στα μαγαζιά θα προσφέρεται, πλέον, μόνο τίλιο, χαμομήλι και γιαουρτάκι...;

ΣΧΟΛΙΟ 2: Κάποιος που καθημερινά σχολάει μετά τις 12:00 το βράδυ, πρέπει να "πετάγεται" στην Πάτρα για να διασκεδάσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου