Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Η λύση για την οικονομική εξυγίανση των νοσοκομείων!

Η λύση για την οικονομική εξυγίανση των ελληνικών νοσοκομείων βρίσκεται στην παρακάτω είδηση, την οποία αντιγράφω από το news247.gr:
 
Mια εταιρία παράγωγης νοίκιασε πριν οκτώ χρόνια πτέρυγα του νοσοκομείου NHS Kensington & Chelsea στο Λονδίνο. Την διαμόρφωσαν, την έβαψαν και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του επικού έργου που ήταν έτοιμο να κατακτήσει το όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Και όμως η ταινία δεν πήρε κανένα βραβείο.Γιατί;

Πολύ απλά γιατί το είδος της ήταν απαγορευτικό για το Χόλυγουντ, καθώς επρόκειτο για ταινία με... υπόθεση (Η φωτό από το αριστούργημα).

Αυτή η απίστευτη ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα και έχει συγκλονίσει το Λονδίνο. "Πως γίνεται σε πτέρυγα κρατικού νοσοκομείου να γυρίζουν πορνό" αναρωτήθηκε η βουλευτής των Συντηρητικών, Πέννη Μόρταντ που αποκάλυψε το μυστικό.

Η ταινία, η οποία απέφερε σημαντικά έσοδα για το νοσοκομείο, ήταν γυρισμένη σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χειρουργικό θάλαμο του νοσοκομείου. Οι πρωταγωνιστές ήταν ντυμένοι γιατροί και νοσοκόμες με στολές που βρήκαν στο νοσοκομείοΤώρα αναμένονται κυρώσεις, αν και όπως τα στοιχεία λένε πως το νοσοκομείο βγήκε κερδισμένο από την ενοικίαση της πτέρυγας, καθώς η εταιρία παραγωγής πλήρωσε αδρά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου