Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Και 3η συναυλία οι James στη Θεσσαλονίκη!


Δύο ημέρες δεν είναι αρκετές για τους φίλους των James στη Θεσσαλονίκη! Ως γνωστόν, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν από τη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων να προσθέσουν, μετά την πρώτη συναυλία (16 Ιουλίου) και δεύτερη ημέρα στις εμφανίσεις του συγκροτήματος. Το γεγονός ότι και η 17η Ιουλίου έγινε sold out, οδηγεί και σε τρίτη κατά σειρά συναυλία, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το πιστό κοινό τους και όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν, από διάφορα μέρη, κυρίως της Β. Ελλάδας το “μαγικό” χαρτάκί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Detox έχει ως εξής:
“Οι James και η Detox Promotions, ευχαριστούν το κοινό για τα, χωρίς προηγούμενο για την χώρα μας, sold out των συναυλιών της 16ης και 17ης Ιουλίου στο Θέατρο Γης. Καθώς η ζήτηση για ακόμα περισσότερα εισιτήρια από τους οπαδούς του συγκροτήματος είναι εντυπωσιακή, οι James και η διοργανώτρια εταιρεία αποφάσισαν από κοινού να πραγματοποιηθεί: Tρίτη συναυλία των James στον ίδιο χώρο στις 18 Ιουλίου, για την οποία θα πωλούνται εισιτήρια από την Πέμπτη 2 Ιουλίου στα καταστήματα Tickethouse Θεσσαλονίκης, Public Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Επίσης, από την ίδια ημέρα θα πωλούνται ηλεκτρονικά εισιτήρια στα www.i-ticket.gr, www.ticketquest.gr και στα καταστήματα ACS και Ελευθερουδάκης. Εισιτήρια: 40 Euros (προπώληση), 50 Euros την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του Θέατρου Γης.
Πληροφορίες για το κοινό: 210 9625105 (καθημερινές 12.00 – 18.00)”.

2 σχόλια:

  1. Ανταλάσσονται 2 εισιτήρια για την τρίτη συναυλία των James στις 18/07 για 2 εισιτήρια στις 16/07. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει στο: venia7gr@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά έχω 2 εισιτήρια για την 3τη μέρα και δεν μπορώ να πάω..!!!!!! Θέλω οπωσδήποτε να τα ανταλλάξω με οποιαδήποτε αλλη μερα απο τις 2 προηγούμενες!!! οποιος ενδιαφέρεται να στείλει στο elendalas@gmail.com ή στο 6973451820.

    ΑπάντησηΔιαγραφή