Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

Ζωγραφική με το στήθος!


Αντιγράφω το κείμενο της Μαρίνας Χατζηδημητρίου απο το news247.gr:
Η 34χρονη Kira Ayn Varszegi χρησιμοποιεί το διόλου μικρό στήθος της για καλό και δημιουργικό σκοπό, για να ζωγραφίσει. Η διαδικασία έχει ως εξής: Η Κίρα αλείφει το χυμώδες στήθος της με μπογιά και έπειτα τα πιέζει πάνω στον καμβά όπως ακριβώς ένα πινέλο.

Μάλιστα, οι δημιουργίες της πωλούνται στο διαδίκτυο ξεπερνώντας τις 600 λίρες. Η Κίρα ξεκίνησε να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες από το 2001, ενώ από τότε έχει ζωγραφίσει εκατοντάδες πίνακες τους οποίους και πουλά στο διαδικτυακό της κατάστημα με όνομα Turtle Kiss Designs.

Όπως είπε όλο νόημα η Κίρα "Μου αρέσει να ζωγραφίζω χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα, ενώ προσπαθώ να ανακαλύπτω νέους τρόπους για να ζωγραφίζω πάνω στο καμβά μου".

Προσέθεσε δε ότι πρόθεσή της είναι να ξυπνά το συναίσθημα μέσω της τέχνης, και να κάνει τους ανθρώπους γύρω της να χαμογελούν.

Μάλιστα αυτή η νέα τεχνική ζωγραφικής έχει εμπνεύσει και άλλες κοπέλες λάτρεις της τέχνης όπως η Βικτόρια από τη Ρωσία, η οποία δήλωσε ότι είδε στον ύπνο της μια φορά ότι ζωγράφιζε με το στήθος της λουλούδια και όταν ξύπνησε προσπάθησε να το κάνει πραγματικότητα.

Από τότε ζωγραφίζει συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου