Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Surfάροντας... Vol. II

Τον περασμένο μήνα, είχα ανεβάσει στο Χαλλαρά μερικές προτάσεις για σερφάρισμα στο διαδίκτυο, οι οποίες είχαν δημοσιευτεί νωρίτερα και στη στήλη "Surfάροντας" της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα". Σήμερα σας έχω ακόμη τρεις...

www.toxel.com



Η δημιουργικότητα και η φαντασία… ξεχειλίζουν στο toxel.com. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί να βρει κανείς αμέτρητες συλλογές από ιδιοφυείς και πρωτότυπες ιδέες, που έχουν χρησιμοποιηθεί είτε στη διαφήμιση, είτε στην αρχιτεκτονική, είτε γενικότερα στο design. Ώρα να έχετε, για να βλέπετε τις δημιουργίες που υπάρχουν στο site και να θαυμάζετε την έμπνευση ορισμένων ανθρώπων… Όλα τα λεφτά είναι οι διαφημίσεις σε κτίρια, ενώ «διαμάντια» υπάρχουν και σε άλλες κατηγορίες, όπως η κουρτίνα μπάνιου «Psycho», το πέτρινο σπίτι, οι περίεργες (και ονειρεμένες…) πισίνες. Τσεκάρετε οπωσδήποτε και το slow motion videos.


http://stopthatsound.blogspot.com 



«Δε χάθηκες, βρίσκεσαι εδώ», αναφέρει η επιγραφή στο πάνω μέρος του stopthatsound.blogspot.com και δεν έχει άδικο. Αν θέλει κανείς να γνωρίσει και να διαβεί όμορφα μουσικά μονοπάτια, το συγκεκριμένο ιστολόγιο μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει τον οδηγό του. Εδώ μπορεί να βρει δισκογραφικά νέα και παρουσιάσεις νέων άλμπουμ, ενημέρωση για συναυλίες και events στην Ελλάδα, φωτογραφίες από live, συνεντεύξεις, ακόμη και τρέιλερ ταινιών. Και επειδή καθένας έχει τα… κολλήματά του, στο blog υπάρχει και ειδικός χώρος αφιερωμένος στον… Αχαρναϊκό και το λαϊκό (ή cult) τραγούδι.


www.playauditorium.com



Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια με περισσότερη δράση, μεγαλύτερη ένταση και καλύτερα γραφικά. Το Auditorium, ωστόσο, ανήκει σε μία ξεχωριστή κατηγορία και ενδείκνυται για χαλάρωση μετά τη δουλειά και εξάσκηση του νου. Σκοπός είναι, να βρεις τους σωστούς συνδυασμούς, ώστε να «δέσουν» με τη σειρά τους οι ήχοι και να προκύψει το επιθυμητό μουσικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρεται και στο playauditorium.com, «το Auditorium αφορά τη διαδικασία της ανακάλυψης και του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, αλλά πολλοί τρόποι για να λυθεί ο κάθε γρίφος». Ολίγον τι… κουλτουριάρικο, αλλά ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου