Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Βήμα και Έθνος... έγραψαν ιστορία

Το κείμενο στην πρώτη έκδοση του Βήματος (σ.σ. η εφημερίδα προχώρησε σε δεύτερη έκδοση, για να... σώσει - εν μέρει- την παρτίδα)


Μέχρι και πριν λίγη ώρα, αυτό το κείμενο υπήρχε ακόμη στην ηλεκτρονική έκδοση του Έθνους...


Στο δια ταύτα...
Για όσους δεν το γνωρίζουν, σχεδόν όλα τα θέματα, τα ρεπορτάζ και τα άρθρα των κυριακάτικων εφημερίδων ετοιμάζονται μεσοβδόμαδα και απομένουν μερικές μόνο σελίδες "ανοικτές", προκειμένου να φιλοξενήσουν κάποιες έκτακτες ειδήσεις ή το ρεπορτάζ για ένα θέμα το οποίο αναμένεται να βγει αργά την Παρασκευή. Υπό αυτό το πρίσμα, είναι κατανοητό το να "θυσιαστούν" κάποιες ειδήσεις στο βωμό της έγκαιρης κυκλοφορίας των εφημερίδων.
Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι κάποιοι φτάνουν στο σημείο να γράψουν την είδηση ΠΡΙΝ αυτή προκύψει και αυτό εμπεριέχει κινδύνους και μάλιστα μεγάλους. Κάπως έτσι, προφανώς, την πάτησαν στο Βήμα και στο Έθνος -δε γνωρίζω αν έπεσαν κι άλλοι σ' αυτήν τη "λούμπα"- και έγραψαν για τη συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, η οποία δεν έγινε ΠΟΤΕ! Μάλιστα, φρόντισαν να μας ενημερώσουν και για την ψυχρότητα στις σχέσεις των δύο ανδρών...

Πηγή εικόνων: http://parapolitiki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου